foto

Ha-seon Park

  • nar. 22.10.1987 (32 let)
    Soul, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Cheongnyeongyeongchal
Lomaeui hyooil
2016 Escape Route
2012 Umchi keulreonik
2011 Champeu
Sesangyeseo gajang ahreumdawoon ilbyeon
2010 Joomoonjin
Yeong-do Da-ri
2008 Babo
2007 Eommonineun jukji anneunda
2006 Apateu

TV seriály

2019 Pyeongil ohoo seshiui yeonin (TV seriál)
2016 Honsulnamnyeo (TV seriál)
2014 Sseurideizeu (TV seriál)
Yoohok (TV seriál)
2013 Gamjabyul 2013QR3 (TV seriál)
Gwanggocheonjae Lee Tae-baek (TV seriál)
Toowikseu (TV seriál)
2011 Haikik! jjabeun darieui yeokseub (TV seriál)
2010 Dong Yi (TV seriál)
2009 Geujeo barabodaga (TV seriál)
Meomchool soo eobseo (TV seriál)
2008 Jeonseolui gohyang (TV seriál)
Kangcheok deul (TV seriál)
2007 Kyeongseong seukaendeul (TV seriál)
2005 사랑은 기적이 필요해 (TV seriál)

Host

TV pořady

2019 호구들의 감빵생활 (TV pořad)
2016 립스틱 프린스 (TV pořad)
2013 Jinjja sanai (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky