foto

Chris Tallman

  • nar. 22.9.1970 (48 let)
    Madison, Wisconsin, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Policajti z Rena
2006 Temný úsvit

TV seriály

2018 Hotel Du Loone (TV seriál)
2016 Bajillion Dollar Propertie$ (TV seriál)
2013 Hathawayovi a duchové (TV seriál)
Super Thundermanovi (TV seriál)
Zpátky do školy (TV seriál)
Festival inspektora Spacetimea (S04E03)
2011 Liga snů (TV seriál)
The Guest Bong (S03E11)
2010 Pohotovost Miami (TV seriál)
2009 Parks and Recreation (TV seriál)
Kaboom (S02E06)
2008 Water and Power (TV seriál)
2007 American Body Shop (TV seriál)
Frank TV (TV seriál)
Halfway Home (TV seriál)
The Sarah Silverman Program. (TV seriál)
Ah, Men (S02E05)
Face Wars (S02E03)
Officer Jay (S01E01)
Dva z Queensu (TV seriál)
Mild Bunch (S09E09)
2006 Emily's Reasons Why Not (TV seriál)
Dr. House (TV seriál)
Příčina neznámá (S02E24)
2004 Quintuplets (TV seriál)
2003 Reno 911! (TV seriál)
1999 Frank Leaves for the Orient (TV seriál)
1998 Všichni starostovi muži (TV seriál)
Muži na ženění (S02E17)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)

Host

TV pořady

2012 Comedy Bang! Bang! (TV pořad)
2008 Chocolate News (TV pořad)
2004 Crossballs: The Debate Show (TV pořad)
World Cup Comedy (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
2002 Jamie Kennedy Experiment, The (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace