foto

Eun-hye Yoon

  • nar. 3.10.1984 (34 let)
    Městský obvod Guro, Soul, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Saranghooae
2015 Kronika obchodníka s krví
2011 Mai beullaek minideureseu
2005 Kariseuma talchoolgi
2002 Gimgeubjochi 19ho

TV seriály

2018 Sarangeun saramcheoreom (TV seriál)
Seollemjueuibo (TV seriál)
2013 Milaeui seontaeg (TV seriál)
2012 Bogoshipda (TV seriál)
2011 Naege geojitmaleul haebwa (TV seriál)
2010 Gaeineui chwihyang (TV seriál)
2009 Agassileul bootakhae (TV seriál)
2007 Keopi peurinseu 1hojeom (TV seriál)
2006 Goong (TV seriál)
Podobat keu sanai (TV seriál)
2005 Nonseutob 6 (TV seriál)

Dokumentární

2007 Keopi peurinseu 1hojeom special (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2015 Redeu ai
2012 Ddeugaejil

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Redeu ai
2012 Ddeugaejil

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(39)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace