foto

Linda Kash

  • nar. 17.1.1967 (52 let)
    Montreal, Quebec, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Little Italy
2017 Love on Ice (TV film)
2016 Anne z Green Gables (TV film)
Ledaže
Výměna (TV film)
2014 Fall
Santovo tajemství (TV film)
Volání divočiny
2013 Marshall Law
Slib mlčení (TV film)
2011 Moon Point
Running Mates
Servitude
2010 Rosie Takes the Train
2009 Skyrunners (TV film)
2008 Guru lásky
2007 Babysitting Andy
The Altar Boy Gang (TV film)
Už jsme doma?
2006 Hluboko pod kůží
Man of the Year
Svatební války (TV film)
2005 Těžká váha
2003 Full-Court Miracle (TV film)
Music man (TV film)
2002 Kadetka Kelly (TV film)
2001 Sestra Mary to všechno vysvětlí (TV film)
2000 Honba za bytem
Nejlepší show
The Bookfair Murders (TV film)
1999 Den života (TV film)
Dill Scallion
1997 Ernest jede do Afriky
1996 Urban Safari
Čekání na Guffmana
1994 Ernest jde do školy
1993 Ernest kanonýrem
1992 Společníci (TV film)
1991 The Events Leading Up to My Death
1989 Andrea Martin... Together Again (TV film)
1988 Biographies: The Enigma of Bobby Bittman (TV film)
1986 As Is (TV film)

TV seriály

2019 Soukromé očko (TV seriál)
Full Court Press (S03E02)
2018 Insomnia (TV seriál)
Collision (E05)
Death Always Wins (E04)
Morality (E02)
další epizody (4)
2017 Hotel Transylvánie: Seriál (TV seriál)
Mysticons (TV seriál)
Fargo (TV seriál)
Somebody to Love (S03E10)
The House of Special Purpose (S03E05)
The Narrow Escape Problem (S03E04)
další epizody (4)
2015 Inspector Gadget (TV seriál)
Saving Hope (TV seriál)
Fearless (S03E17)
Městečko Haven (TV seriál)
Otázka času (S05E22)
2014 Sviští bratři (TV seriál)
The Stanley Dynamic (TV seriál)
Working the Engels (TV seriál)
Městečko Haven (TV seriál)
Mnoho povyku pro Maru (S05E04)
2012 Fugget About It (TV seriál)
2011 Good Dog (TV seriál)
Kingová (TV seriál)
Mike rytíř (TV seriál)
Téměř nahá zvířátka (TV seriál)
Život mezi kluky (TV seriál)
2010 Dívka odjinud (TV seriál)
Happy Town (TV seriál)
I Came to Haplin for the Waters (E02)
In This Home on Ice (E01)
The Cat in the Hat Knows a Lot About That! (TV seriál)
Veverka Strašpytel (TV seriál)
2009 Cra$h & Burn (TV seriál)
The Dating Guy (TV seriál)
The Ron James Show (TV seriál)
2008 Less Than Kind (TV seriál)
2006 At the Hotel (TV seriál)
Dokud nás smrt nerozdělí (TV seriál)
2005 Naturally, Sadie (TV seriál)
Robson Arms (TV seriál)
2004 Monday Report (TV seriál)
2002 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a psychotronička (S01E02)
Puppets Who Kill (TV seriál)
2001 Doc (TV seriál)
Quads! (TV seriál)
Střední škola Degrassi (TV seriál)
2000 Timothy Goes to School (TV seriál)
1999 Blaster's Universe (TV seriál)
Foolish Heart (TV seriál)
1998 Made In Canada (TV seriál)
Style and Substance (TV seriál)
The Dumb Bunnies (TV seriál)
1997 Raymonda má každý rád (TV seriál)
Táta ví houby (S02E02)
Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Cat Showdown (S01E19)
Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)
Světská sláva, polní tráva (S02E23)
1996 Dobrodružství Shirley Holmesové (TV seriál)
Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
A Halloween Story (S01E05)
The Newsroom (TV seriál)
1995 Cybill (TV seriál)
Minor Adjustments (TV seriál)
1994 Ellen (TV seriál)
Průvodní jevy (TV seriál)
She TV (TV seriál)
The Adventures of Dudley the Dragon (TV seriál)
1993 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Lip Reader (S05E06)
1990 Maniac Mansion (TV seriál)
Max Glick (TV seriál)
1989 C.B.C.'s Magic Hour (TV seriál)
1987 Street Legal (TV seriál)
1985 Prokletá noc (TV seriál)

Dokumentární

2012 Titanic (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1994 She TV (TV seriál)

Host

TV pořady

1988 The Best of SCTV (TV pořad)
The Second City Toronto 15th Anniversary (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace