foto

Ola Wahlström

  • nar. 9.10.1954 (64 let)
    Stockholm, Stockholms överståthållarskap, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Arne Dahl: En midsommarnattsdröm (TV film)
2010 Kommissarie Späck
Za modrým nebem
2009 Dívka, která si hrála s ohněm
2007 Nový život
2002 Kommer du med mig då
1999 Sherdil
1998 Lithivm

TV seriály

2016 Springfloden (TV seriál)
Episode 1 (S01E01)
2015 Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Stíny nad Stockholmem: Pokoj 302 (S05E01)
2012 Skuteční lidé (TV seriál)
2011 Vasa 1628 (TV seriál)
2010 Millennium (TV seriál)
Flickan som lekte med elden, del 1 (E03)
2009 De halvt dolda (TV seriál)
2005 Lasermannen (TV seriál)
1998 S:t Mikael (TV seriál)
1996 Skilda världar (TV seriál)
1988 Xerxes (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace