foto

Baekhyun

  • nar. 6.5.1992 (26 let)
    Městská čtvrť Wonmi, Pučchon, provincie Kjonggi, Jižní Korea
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2016 Dalui yeonin : bobogyungsim ryeo (TV seriál)
2015 Woori yeopjibe EXOga sanda (TV seriál)
2012 Areumdawoon geodaeege (TV seriál)

Dokumentární

2015 에스엠타운 더 스테이지

TV pořady

2017 마스터 키 (TV pořad)
2016 Seutasyo 360 (TV pořad)
2013 After School Club (TV pořad)
Exo's Showtime (TV pořad)
2005 Muhan dojeon (TV pořad)

Skladatelská filmografie

Hudební videoklipy

2017 비가와 (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace