foto

Anna Smołowik

  • nar. 8.7.1985 (34 let)
    Radom, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 (Nie)znajomi
1800 gramów
Planeta Singli 3
2018 Juliusz
Podatek od miłości
2016 Szkoła uwodzenia Czesława M.
2013 Ostatnie piętro

TV seriály

2020 Lepsza połowa (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Blondynka (TV seriál)
Ruch oporu (S08E04)
2019 39 i pół tygodnia (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Blondynka (TV seriál)
Uczta Zofii (S08E08)
Ryzykowne gry (S08E07)
Coś ważnego... (S08E06)
další epizody (9)
2018 Pułapka (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Diagnoza (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 11 (S02E11)
Episode 7 (S02E07)
další epizody (7)
Ucho prezesa (TV seriál)
Ogrzej mnie (S03E08)
Blondynka (TV seriál)
Wesele na raty (S07E01)
Dziś wesele jutro ślub (S06E11)
Piękne jest życie pozagrobowe (S06E09)
další epizody (7)
2017 Diagnoza (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
další epizody (11)
Ucho prezesa (TV seriál)
Kochajmy się (S02E12)
Kto kogo? (S02E10)
Weto i odwet (S02E04)
další epizody (4)
Učitel (TV seriál)
Epizoda 1 (S02E01)
Blondynka (TV seriál)
Nareszcie w domu (S06E01)
Spotkajmy się tu i teraz (S05E13)
Będzie tak, jak chcesz (S05E12)
další epizody (7)
2016 Druga szansa (TV seriál)
Rozstania i powroty (S02E13)
W matni (S02E12)
Czynnik krytyczny (S02E11)
další epizody (5)
Powiedz TAK! (TV seriál)
Episode 11 (E11)
Blondynka (TV seriál)
Gama (S05E04)
Tutejsi i reszta (S05E02)
Żyć swoim życiem (S04E13)
další epizody (9)
2015 Aż po sufit! (TV seriál)
Naga prawda (E08)
Nie rób scen (TV seriál)
Pogrzebana randka (E10)
O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Blondynka (TV seriál)
Każdemu kiedyś zagra orkiestra (S04E04)
2014 Sama słodycz (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
další epizody (5)
Blondynka (TV seriál)
Porwanie (S03E12)
Każdy ma swój krzyż (S03E11)
Czy na pewno chcesz o tym wiedzieć? (S03E10)
další epizody (8)
2013 Blondynka (TV seriál)
Coś się kończy, coś się zaczyna (S02E13)
Najważniejszy jest finał (S02E12)
Mężczyzna jest jak pitbull (S02E11)
další epizody (12)
2012 Lekarze (TV seriál)
Nowe rozdanie (S01E02)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 4 (S02E04)
Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Episode 7 (S01E07)
Reguły gry (TV seriál)
Męska interwencja (E04)
Czas honoru (TV seriál)
Dwa dni do wolności (S05E13)
Koniec tej miłości (S05E12)
Kanał (S05E08)
další epizody (7)
2011 Przepis na życie (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
2009 Przystań (TV seriál)
Zuza (E04)
Synowie (TV seriál)
Automat (S01E12)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky