foto

Anna Smołowik

  • nar. 8.7.1985 (34 let)
    Radom, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 1800 gramów
Planeta Singli 3
2018 Juliusz
Podatek od miłości
2016 Szkoła uwodzenia Czesława M.
2013 Ostatnie piętro

TV seriály

2018 Pułapka (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Diagnoza (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 11 (S02E11)
Episode 7 (S02E07)
další epizody (7)
Ucho prezesa (TV seriál)
Ogrzej mnie (S03E08)
2017 Diagnoza (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
další epizody (11)
Ucho prezesa (TV seriál)
Kochajmy się (S02E12)
Kto kogo? (S02E10)
Weto i odwet (S02E04)
další epizody (4)
Učitel (TV seriál)
Epizoda 1 (S02E01)
2016 Druga szansa (TV seriál)
Rozstania i powroty (S02E13)
W matni (S02E12)
Czynnik krytyczny (S02E11)
další epizody (5)
Powiedz TAK! (TV seriál)
Episode 11 (E11)
2015 Aż po sufit! (TV seriál)
Naga prawda (E08)
Nie rób scen (TV seriál)
Pogrzebana randka (E10)
O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
2014 Sama słodycz (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
další epizody (5)
2012 Lekarze (TV seriál)
Nowe rozdanie (S01E02)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 4 (S02E04)
Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Episode 7 (S01E07)
Czas honoru (TV seriál)
Dwa dni do wolności (S05E13)
Koniec tej miłości (S05E12)
Kanał (S05E08)
další epizody (7)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace