foto

Barbara Drapińska

  • nar. 8.11.1921
    Varšava, Polsko
  • zem. 24.10.2000 (78 let)
    Varšava, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1986 Glód serca (TV film)
1977 Sam na sam
1976 Malomocná
1973 Mánie
1970 Marie, Anna
Romantikové
1967 Bicz bozy
1962 Mój stary
1957 Dwie godziny
1954 Autobus odjezdza 6.20
1953 Varšavská epopej
1949 Němá barikáda
1948 Osvětim
1947 Zakázané písničky

TV seriály

1976 Polskie drogi (TV seriál)
1973 Czterdziestolatek (TV seriál)
1968 S nasazením života (TV seriál)
Velký malér (E08)
1965 Wojna domowa (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky