foto

Woo Seo

  • nar. 7.7.1985 (34 let)
    Soul, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Nokeu (TV film)
2010 Hanyeo
2009 Paju
2008 Paní Ředkvička
2007 Adeul

TV seriály

2015 Simyashikdang (TV seriál)
2013 Jewangui ddal, Soobaekhyang (TV seriál)
2012 Yoorigamyun (TV seriál)
2011 Naeili omyeon (TV seriál)
2010 Sinderella eonni (TV seriál)
Yokmangui bolggot (TV seriál)
2009 Tamnaneun doda (TV seriál)
2007 Kimchi chiseu seumail (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace