foto

Danny Jacobson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2005 Honeymooners

TV seriály

2015 Správná dvojka (TV seriál)
2013 Kirstie (TV seriál)
2012 Rob (TV seriál)
2004 Loco por ti (TV seriál)
1998 Two Guys, a Girl and a Pizza Place (TV seriál)
Two Guys, a Girl and How They Met (S01E11)
Two Guys, a Girl and a Recovery (S01E07)
Pilot (S01E01)
1996 Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Horké a studené (S04E13)
Den ovulace (S04E10)
1995 Simon (TV seriál)
Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Chci jen tebe 2. (S03E14)
Chci jen tebe 1. (S03E13)
1994 Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Dokud nás smrt nerozdělí (S03E03)
Útěk z New Yorku (S03E01)
Bouře, kterým neumíme čelit (S02E22)
další epizody (6)
1993 Good Advice (TV seriál)
Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Pár srdcí (S02E09)
Nocležníci (S02E03)
Malíř (S01E21)
další epizody (4)
1992 Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Jak to všechno začalo (S01E11)
Byt či nebyt (S01E08)
Křeslo lásky (S01E02)
další epizody (4)
1991 Davis Rules (TV seriál)
1990 Roseanne (TV seriál)
To Tell the Truth (S02E20)
All of Me (S02E19)
I'm Hungry (S02E18)
další epizody (5)
1989 Roseanne (TV seriál)
We Gather Together (S02E09)
Sweet Dreams (S02E08)
Five of a Kind (S02E06)
další epizody (6)
1988 Roseanne (TV seriál)
Here's to Good Friends (S01E08)
Lovers' Lane (S01E06)
1986 My Sister Sam (TV seriál)
1983 Just Our Luck (TV seriál)
1982 Fame (TV seriál)
1977 Soap (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2017 Správná dvojka (TV seriál)
Conscious Odd Coupling (S03E13)
The God Couple (S03E12)
Batman vs. The Penguin (S03E11)
další epizody (5)
2016 Správná dvojka (TV seriál)
Felix Navidad (S03E08)
The Odd Couples (S03E07)
Eisen Trouble (S03E06)
další epizody (21)
2015 Správná dvojka (TV seriál)
The Audit Couple (S01E12)
Jealous Island (S01E11)
Enlightening Strikes (S01E10)
další epizody (12)
2001 Two Guys, a Girl and a Pizza Place (TV seriál)
The Internet Episode (S04E22)
Should I Stay or Should I Go? (S04E21)
The Icewoman Cometh (S04E20)
další epizody (12)
2000 Two Guys, a Girl and a Pizza Place (TV seriál)
Rescue Me (S04E10)
Drip (S04E09)
My Dinner with Irene (S04E08)
další epizody (22)
1999 Two Guys, a Girl and a Pizza Place (TV seriál)
Out with the Old (S03E12)
A Moving Script (S03E11)
Liver and Learn (S03E10)
další epizody (22)
Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Až do konce, 2. část (S07E22)
Až do konce, 1.část (S07E21)
Choulostivé tajemství (S07E20)
další epizody (14)
1998 Two Guys, a Girl and a Pizza Place (TV seriál)
Two Guys, a Girl and a Christmas Story (S02E12)
Two Guys, a Girl and a Limo (S02E11)
Two Guys, a Girl and a Thanksgiving (S02E10)
další epizody (25)
Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Zakopaná hádka (S07E08)
Den díkůvzdání (S07E07)
Víkend v L.A. (S07E06)
další epizody (22)
1997 Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Rozhovor (S06E09)
Nová přítelkyně (S06E08)
O sexu (S06E07)
další epizody (24)
1996 Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Posilovna (S05E09)
Každý hodný hoch zaslouží fondán (S05E08)
Únik informací (S05E07)
další epizody (24)
1995 Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Silvestr (S04E09)
Dvojice (S04E08)
Anděl pro Murrayho (S04E07)
další epizody (23)
1994 Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Město (S03E10)
Ještě jednou s citem (S03E09)
Hlavně, aby se dostalo na všechny (S03E08)
další epizody (24)
1993 Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Edna se vrací (S02E11)
Dej se do toho (S02E10)
Pár srdcí (S02E09)
další epizody (22)
1992 Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Jak to všechno začalo (S01E11)
Otrávení sousedé (S01E10)
Proti směru jízdy (S01E09)
další epizody (11)

Producentská filmografie

TV seriály

1989 Roseanne (TV seriál)
Let's Call It Quits (S01E23)
Dear Mom and Dad (S01E22)
Death and Stuff (S01E21)
další epizody (15)
1988 Roseanne (TV seriál)
Here's to Good Friends (S01E08)
The Memory Game (S01E07)
Lovers' Lane (S01E06)
další epizody (8)
1986 My Sister Sam (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

1977 Soap (TV seriál)
1974 Happy Days (TV seriál)

Dokumentární

2000 Cheers: The E! True Hollywood Story (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace