foto

Mateusz Winek

  • nar. 2008

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Czarny młyn
2017 Noc plná zázraků 3
2015 Noc plná zázraků 2

TV seriály

2019 Stulecie Winnych (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
2018 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Bez hamulców (S20E11)
2016 Strażacy (TV seriál)
Adrenalina (S02E07)
2015 Nie rób scen (TV seriál)
Komitet rodzicielski (E12)
Grejpfruty i mandarynki (E08)
Apetyt na miłość (E07)
další epizody (8)
Strażacy (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
2014 Na sygnale (TV seriál)
Groźny kaszel (S02E01)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 5 (S05E05)
2003 Na Wspólnej (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky