foto

Hee-jin Woo

  • nar. 24.5.1975 (44 let)
    Soul, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Národní bezpečnost
2001 Keoming aut

TV seriály

2019 Dan, hanaui sarang (TV seriál)
2018 Nado eommaya (TV seriál)
2017 7 ileui wangbi (TV seriál)
2016 Dalui yeonin : bobogyungsim ryeo (TV seriál)
Joeun saram (TV seriál)
2015 Ddak neo gateun ddal (TV seriál)
2014 Heelreo (TV seriál)
Watta! Jangbori (TV seriál)
2013 Yeolae (TV seriál)
2012 Sanneomeo namchoneneun sijeun2 (TV seriál)
2011 Namjareul mideotnye (TV seriál)
2010 Insaengeun areumdawo (TV seriál)
2009 Sae namja (TV seriál)
2008 Naui pituseongi yeonin (TV seriál)
2007 Saranghaedo gwaenchanhah (TV seriál)
2006 Eoneu meotjin nal (TV seriál)
Utneun eolgullo dorabora (TV seriál)
2005 Kkotboda yeoja (TV seriál)
Maenbaleui cheongchoon (TV seriál)
2003 Apgujeong jonggatjip (TV seriál)
2002 Ineo agassi (TV seriál)
2000 Don.com (TV seriál)
Joteungeol eotteokhae (TV seriál)
Saechingoo (TV seriál)
1996 Jaban godeungeo (TV seriál)
Namja ses yeoja ses (TV seriál)
1994 Jonghap byeongwon (TV seriál)
Neukkim (TV seriál)
1988 Inhyeon wanghu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky