foto

Shin-hye Park

  • nar. 18.2.1990 (29 let)
    Kwangdžu, provincie Jižní Čolla, Jižní Korea

Biografie

Tato dvacetiletá herečka debutovala v roce 2003 v seriálu STAIRWAY TO HEAVEN a za tuto roli dostala cenu za nejlepší dětský herecký výkon a tím odstartovala svojí hereckou kariéru. Dalším úspěšným seriálem byl TREE OF HEAVEN, ve které stvárnila roli Hanny, která se zamiluje do svého nevlastního bratra, to bylo v roce 2006 a ve stejném roce se objevila i ve svém prvním celovečerním filmu Love Phobia. Hned další rok si zahrála ve filmu EVIL TWIN.

V roce 2009 zazářila v seriálu YOU'RE BEAUTIFUL, kde ztvárnila Go Mi Nama a za tuto roli získala svojí druhou cenu. Za 8 let svojí kariéry stačila natočit 11 seriálů a 3 celovečerní filmy.

Kromě herectví se věnuje i zpívání, modelingu a často se objevuje v reklamách. Mezi její koníčky patří poslech hudby a tancování.

Petr "Folpa" Folprecht

Herecká filmografie

Filmy

2020 #ALONE
2019 Kol
2017 Chimmuk
2016 Hyeong
2014 Královský krejčí
Vnitřní krása
2013 Dárek do cely č.7
Sarangui gawibawibo
2011 Sojoonghan nalui ggoom
2010 Sirano; yeonaejojakdo
2006 Domabaem
Jeonseolui gohyang
2004 If Wait for the Next Train Again

TV seriály

2020 Sijipeuseu (TV seriál)
2018 Alhambeura gungjeoneui chuok (TV seriál)
2016 Dakteoseu (TV seriál)
Ddanddara (TV seriál)
Gohoeui byeoli bitnaneun bame (TV seriál)
2014 Pinokio (TV seriál)
2013 Wangkwoneul sseuryeoneunja, keumugyeruel kyeondyeora - sangsokjadeul (TV seriál)
Yiootjib kkotminam (TV seriál)
2012 Geokjungmaseyo, gwishinibnida (TV seriál)
2011 Neon naege banehsseo (TV seriál)
Xuan Feng Guan Jia (TV seriál)
2009 Minami shineyo (TV seriál)
2007 Ggakdugi (TV seriál)
Woorereul haengbok hake myeot kaji chilmun (TV seriál)
2006 Bichunmoo (TV seriál)
Cheongookeui namoo (TV seriál)
Goong S (TV seriál)
2005 귀엽거나 미치거나 (TV seriál)
2004 Honjaga aniya (TV seriál)
2003 Cheongookeui gyedan (TV seriál)
Nonseutob 4 (TV seriál)

Host

TV pořady

2017 숲속의 작은 집 (TV pořad)
2014 Samsi sekki (TV pořad)
2011 탑 기어 코리아 (TV pořad)
2005 Muhan dojeon (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(77)