foto

Zsuzsa Bánki

  • nar. 31.7.1921
    Budapest, Maďarsko
  • zem. 5.1.1998 (76 let)
    Budapest, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Margarétás dal (TV film)
1988 Küldetés Evianba
1987 A megoldás (TV film)
Egy gazdag hölgy szeszélye (TV film)
1986 A végtelenek a párhuzamosban találkoznak (TV film)
1985 A hattyú halála (TV film)
1983 Hófehér
1981 A farkas (TV film)
1972 Három affér (TV film)
1971 A tetovált nő (TV film)
1969 Dávné léto (TV film)
1968 Falak
1967 Körözés egy csütörtök körül (TV film)
1966 Fügefalevél
1961 Gömböc (TV film)
1959 Vihar a Sycamore utcában (TV film)
1957 O půlnoci
1949 Díszmagyar

TV seriály

1987 Szomszédok (TV seriál)
1982 A 78-as körzet (TV seriál)
Festés-mázolás (E03)
A választás (E01)
1975 Odpověď (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 3 (E03)
další epizody (5)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky