foto

Ye-seul Han

  • nar. 18.9.1982 (36 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 The Unconditional
Tikkeulmoa romaenseu
2007 Yonguijudo miseu sin

TV seriály

2019 Big Issue (TV seriál)
2017 20segi sonyeonsonyeo (TV seriál)
2016 Madam Angteuwan (TV seriál)
2014 Minyeoui tansaeng (TV seriál)
2011 Seupayi Myeong Wol (TV seriál)
2009 Keuriseumaseue nooni olkkayo? (TV seriál)
2008 Tajja (TV seriál)
2006 Hwansangeui keopeul (TV seriál)
2005 Geu yeoreumui taepung (TV seriál)
2004 Kumiho woejeon (TV seriál)
Nonseutob 5 (TV seriál)
2003 Nonseutob 4 (TV seriál)
2002 Daebak kkijak (TV seriál)

Host

TV pořady

2014 Bijeongsanghoedam (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace