foto

Dmitrij Orlov

  • nar. 7.10.1971 (47 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Metro
2009 Zakon obratnogo volšebstva (TV film)
2008 Ment v zakoně 1: Silovoj variant (TV film)
Ment v zakoně 1: Suďja i palač (TV film)
2007 Putěvoj obchodčik
Sluha Jeho Veličenstva
2005 První po Bohu
2004 Francuz (TV film)
2003 Začem těbě alibi? (TV film)
2002 Nebe. Letadlo. Dívka.
2001 Sjostry
2000 Brat 2
1999 Moskva
1992 Grech
1991 Russkije braťa

TV seriály

2017 Blagije namerenija (TV seriál)
2015 Babij bunt, ili Vojna v Novosjolkovo (TV seriál)
Dom dlja kukly (TV seriál)
Familnyje cennosti (TV seriál)
Serdce Angela (TV seriál)
2013 Kovboj (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč. Suďby (TV seriál)
Odin v pole voin (S01E11)
2012 Bez svidětělej (TV seriál)
Zaščitnica (TV seriál)
2011 Dostaviť ljuboj cenoj (TV seriál)
Tolko ty (TV seriál)
2009 Sjomin (TV seriál)
2007 Vorotily (TV seriál)
2005 Něotložka 2 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace