foto

Lorenzo Fanfani

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2019 De sable et de feu
2016 L'origine de la violence
2014 La strada dritta (TV film)
2012 Santa Barbara (TV film)
2010 Sotto il cielo di Roma (TV film)
Svatý Augustin (TV film)

TV seriály

2016 Il sistema (TV seriál)
La Porta Rossa (TV seriál)
Medicejové: Vládci Florencie (TV seriál)
2011 Un passo dal cielo (TV seriál)
2007 Ho sposato uno sbirro (TV seriál)
2000 Don Matteo (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2005 Callasová a Onassis (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace