foto

Wojciech Asiński

  • nar. 14.4.1960 (59 let)
    Warszawa, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Studniówk@
2017 Uczciwi ludzie
1990 W środku Europy (TV film)

TV seriály

2020 Młody Piłsudski (TV seriál)
Episode 7 (E07)
2019 Pod powierzchnią (TV seriál)
Episode 4 (S02E04)
Komisarz Alex (TV seriál)
Noc Peruna (S13E13)
2018 Diagnoza (TV seriál)
Episode 7 (S02E07)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Piłkarski pasjans (S20E05)
2016 Strażacy (TV seriál)
Adrenalina (S02E07)
2010 Usta usta (TV seriál)
Episode 1 (S01E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky