foto

Darius Simaifar

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2018 Kobra 11 - Strážci z Engonie (TV film)
2013 Marie Brand und die Engel des Todes (TV film)
2012 Die Jagd nach dem weißen Gold (TV film)
2011 Hindenburg (TV film)
Kein Sex ist auch keine Lösung
2009 Sterne über dem Eis (TV film)
2008 Kamioňák (TV film)
Vánoce v nemocnici (TV film)
2007 GG 19 - Eine Reise durch Deutschland in 19 Artikeln
2006 Commissario Laurenti - Die Toten vom Karst (TV film)
Commissario Laurenti - Gib jedem seinen eigenen Tod (TV film)
2005 Dem Himmel sei Dank (TV film)
2004 Osamělý dům u jezera (TV film)
Zwischen Liebe und Tod (TV film)
2003 Mama macht's möglich (TV film)
2002 Nicht ohne deine Liebe (TV film)
Smrt in-line (TV film)

TV seriály

2017 Kobra 11 (TV seriál)
Mezi bratry (S22E16)
Pro lásku všechno (S22E15)
Na východ od ráje (S22E08)
další epizody (5)
2015 Stralsund (TV seriál)
Der Anschlag (E08)
Kreuzfeuer (E06)
Kobra 11 (TV seriál)
Krvavé peníze (S20E02)
2012 Die Chefin (TV seriál)
Vraždy mezi muškáty (TV seriál)
Ein krummer Hund (S02E11)
Tod am 18. Loch (S02E09)
Und ewig singt das Blaukehlchen (S02E03)
2010 Vraždy mezi muškáty (TV seriál)
Tödlicher Lehrstoff (S01E11)
Spätlese (S01E09)
Donna Leonová (TV seriál)
Nechte maličkých přijíti ke mně (E16)
2009 Donna Leonová (TV seriál)
Jako přes tmavé sklo (E15)
2008 Donna Leonová (TV seriál)
Krvavá skvrna (E14)
2007 Lutter (TV seriál)
2006 Donna Leonová (TV seriál)
Zákon laguny (E12)
Konečná stanice Benátky (E11)
2005 Donna Leonová (TV seriál)
Tajné kanály (E10)
Dokaž, že je to zlé (E09)
2004 Fox a partneři (TV seriál)
Donna Leonová (TV seriál)
Velká voda (E08)
Zemřít tiše (E07)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
Donna Leonová (TV seriál)
Přátelé z lepší společnosti (E06)
Kobra 11 (TV seriál)
Rozloučení (S06E17)
2002 Donna Leonová (TV seriál)
Nobilita (E04)
Ve věci paní Brunettiové (E03)
Kobra 11 (TV seriál)
Bezbranná (S06E03)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
1998 Klaun (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Mrtvý svědek (S03E04)
Stopařka (S03E03)
Tank na scestí (S03E02)
další epizody (4)

Režijní filmografie

Filmy

2018 Kobra 11 - Ať žije Bollywood (TV film)
2017 Kobra 11 - Hackerka (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky