foto

Ollie Lanvermann

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2019 Tatort - Die harte Kern (TV film)
2017 Das Joshua-Profil (TV film)
2016 Engelmacher – Der Usedom-Krimi (TV film)
Lotta a osudová zkouška
2015 Mein Sohn Helen (TV film)
Schandfleck - Der Usedom-Krimi (TV film)
2014 Alle unter eine Tanne (TV film)
Ein Fall von Liebe - Annas Baby (TV film)
Zwischen den Zeiten (TV film)
2013 Helmut Schmidt - Lebensfragen (TV film)
Polizeiruf 110 - Laufsteg in den Tod (TV film)
2012 Die Mongolettes - Wir wollen rocken! (TV film)
Osudový střet (TV film)
Unter Frauen
2011 Alles was recht ist - Sein oder Nichtsein (TV film)
Léto v Paříži (TV film)
Polizeiruf 110 - Ein todsicherer Plan (TV film)
2010 Chefinspektor Ochajon - Mörderischer Besuch (TV film)
Láska hory přenáší (TV film)
Teorie chaosu (TV film)
2009 Frauen wollen mehr (TV film)
Čas zúčtování (TV film)
2008 Mein Schüler, seine Mutter & ich (TV film)
Plavba snů: Chile (TV film)
Tatort - Das schwarze Grab (TV film)
Vlna veder: Nikdo neunikne (TV film)
2007 Mein Freund Albert (TV film)
Nezvěstný milenec (TV film)
Ostrov pokladů (TV film)
Podezřelý z vraždy (TV film)
2006 Bouřlivý příliv (TV film)
Eine Liebe in Königsberg (TV film)
Es war Mord und ein Dorf schweigt (TV film)
2003 Když přijdou Vánoce (TV film)
Nejlepší z gladiátorů (TV film)
Spurlos - Ein Baby verschwindet (TV film)
2002 Ein Hund für alle Fälle (TV film)
Liebe unter Verdacht (TV film)
Polizeiruf 110 - Angst um Tessa Bülow (TV film)
Tajemství lásky (TV film)
2001 Amokfahrt zum Pazifik (TV film)
Fuck the Pigs!
Love Letters - Liebe per Nachnahme (TV film)
Ve jménu genetiky (TV film)
2000 Heimliche Küsse (TV film)
Vražda ve Swinger klubu (TV film)
1999 T.E.A.M. Berlin - Tödlicher Wind (TV film)
1998 Spáč (TV film)
T.E.A.M. Berlin - Unternehmen Feuertaufe (TV film)
1994 Tatort - Jetzt und alles (TV film)

TV seriály

2019 Správná dvojka (TV seriál)
Eiskalt (E77)
2017 Der Barcelona-Krimi (TV seriál)
Tod aus der Tiefe (E02)
Über Wasser halten (E01)
Wilsberg (TV seriál)
Die fünfte Gewalt (E54)
Správná dvojka (TV seriál)
Vergiftet (E68)
2016 Wilsberg (TV seriál)
Mord und Beton (E51)
2015 Block B - Unter Arrest (TV seriál)
2012 Heiter bis tödlich - Fuchs und Gans (TV seriál)
2010 Smrt v lepší společnosti (TV seriál)
Dokud nás smrt nerozdělí (E06)
2009 Die Bergretter (TV seriál)
2007 GSG 9: Speciální jednotka (TV seriál)
2004 18 - Allein unter Mädchen (TV seriál)
2003 Körner und Köter (TV seriál)
2001 Kumpáni (TV seriál)

Dokumentární

2015 Die Klasse - Berlin '61 (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky