foto

Jean Fornerod

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Les Étoiles restantes
Noir enigma (TV film)
Nos années folles
2016 Il a déjà tes yeux
V sedmnácti
2014 Ligne de mire (TV film)
2012 Aux yeux de tous
2011 Polisse
Pour Djamila (TV film)
2009 Alice, ou les désirs
2006 Co vím o Lole
2003 Faux, La (TV film)
Zbloudilí

TV seriály

2017 Le Rêve Français (TV seriál)
Dvojí spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 6 (S06E06)
2013 Petits secrets entre voisins (TV seriál)
2011 Le jour où tout a basculé (TV seriál)
2010 Virtuoses, Les (TV seriál)
2007 Paris enquêtes criminelles (TV seriál)
2005 Tři ženy za letního večera (TV seriál)
1999 Severní vítr (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky