foto

Jean Fornerod

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Les Étoiles restantes
Nos années folles
Vražedná sezóna: Temná záhada (TV film)
2016 Il a déjà tes yeux
V sedmnácti
2015 La Vallée
2014 Ligne de mire (TV film)
2012 Aux yeux de tous
Les Combattants Bleus
2011 Polisse
Pour Djamila (TV film)
2009 Alice, ou les désirs
2006 Co vím o Lole
2003 Faux, La (TV film)
Zbloudilí

TV seriály

2017 Le Rêve Français (TV seriál)
Dvojí spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 6 (S06E06)
2016 Tandem (TV seriál)
2013 Authentik (TV seriál)
Petits secrets entre voisins (TV seriál)
2011 Le jour où tout a basculé (TV seriál)
2010 Virtuoses, Les (TV seriál)
2008 Paris enquêtes criminelles (TV seriál)
La Grande Vie (S03E04)
2005 Tři ženy za letního večera (TV seriál)
1999 Severní vítr (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky