foto

Andrea Moor

  • nar. Queensland, Austrálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Návrat na zapomenutý ostrov
2012 Mental
2009 Subdivision
2008 Bitter & Twisted
2005 Cool
2001 Muž, který soudil Boha
1999 Airtight (TV film)
Strange Planet
1997 Oscar a Lucinda
1993 Excursion to the Bridge of Friendship
1992 Vzdálený domov (TV film)
Za vodou
1987 Travelling North
1986 Army Wives (TV film)

TV seriály

2006 H2O: Stačí přidat vodu (TV seriál)
Taylor má trable (TV seriál)
2002 White Collar Blue (TV seriál)
1998 All Saints (TV seriál)
1996 Vodní krysy (TV seriál)
1994 Škola zlomených srdcí (TV seriál)
1989 G.P. (TV seriál)
1988 Home and Away (TV seriál)
1986 The Flying Doctors (TV seriál)
1981 A Country Practice (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace