foto

Monika Mariotti

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Pech to nie grzech
2017 Porady na zdrady
2015 Otec
Valpuržina noc
2014 Dzień dobry, kocham cię!

TV seriály

2020 Stulecie Winnych (TV seriál)
Episode 7 (S02E07)
Episode 5 (S02E05)
2018 Druga szansa (TV seriál)
Happy end (S05E11)
Zamęt (S05E05)
Gorzkie przebudzenie (S05E02)
2017 Druga szansa (TV seriál)
Nie mogę cię stracić (S04E13)
Nie zostawię cię (S04E12)
Nigdy więcej (S04E11)
další epizody (18)
2016 Druga szansa (TV seriál)
Rozstania i powroty (S02E13)
W matni (S02E12)
Czynnik krytyczny (S02E11)
další epizody (26)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Medium (S15E09)
2015 Nie rób scen (TV seriál)
Krąg czułości (E13)
Komitet rodzicielski (E12)
Olga wychodzi za mąż (E11)
další epizody (13)
2014 Sama słodycz (TV seriál)
Episode 11 (E11)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
2013 Przepis na życie (TV seriál)
Episode 10 (S05E10)
Episode 9 (S05E09)
Episode 8 (S05E08)
další epizody (19)
2012 Przepis na życie (TV seriál)
Episode 13 (S03E13)
Episode 12 (S03E12)
Episode 11 (S03E11)
2008 Romanzo criminale - La serie (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky