foto

Torsten Bauer

  • nar. 13.8.1961 (59 let)
    Berlin, Berlin, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 unRuhezeiten
2017 Von Komischen Vögeln
1994 Burning Life
1991 Heute sterben immer nur die anderen
Polizeiruf 110 - Der Riß (TV film)
1990 König Phantasios (TV film)
1989 Der Drache Daniel
1988 Polizeiruf 110 - Amoklauf (TV film)
1987 Liane
Polizeiruf 110 - Abschiedslied für Linda (TV film)
1986 Blonder Tango

TV seriály

1994 Ärzte (TV seriál)
1987 Spuk von draussen (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Divadelní záznam

2011 Nora oder Ein Puppenhaus (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky