foto

Lars Hensen

  • nar. 24.6.1922
    Philadelphia, Pennsylvania, USA
  • zem. 23.12.1999 (77 let)
    Philadelphia, Pennsylvania, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1985 Fletch
1982 Připoutejte se, prosím! 2
1981 Drahá maminko
1979 Útěk z Alcatrazu
Šampion
1976 Harry a Walter jedou do New Yorku
1975 Trial of Chaplain Jensen, The (TV film)
1974 Mame
Mladý Frankenstein
Zemětřesení
1972 Válka mezi muži a ženami
1971 Ještě jeden vlak k vyloupení
1970 Byl jednou jeden lotr
Cheyennský klub
1969 Paint Your Wagon
1968 Planeta opic
Wild in the Streets
1967 A Covenant with Death
Camelot
Dobrodružství Bullwhipa Griffina
Krutá noc
Last Challenge, The
Pan doktor a jeho zvířátka
The Fastest Guitar Alive
1966 El Dorado
S mojí ženou ne!
Vysoká hra pro pravou dámu
1965 36 Hours
1964 Robin a 7 maskovaných
1962 Black Gold
Dva na houpačce
Muž, který zastřelil Liberty Valance
1961 Stroj na líbánky
1960 Byt
Cimarron
G.I. Blues
Ledový palác
Pay or Die
Seven Thieves
Spartakus
The Adventures of Huckleberry Finn
The Crowded Sky
1959 Beloved Infidel
The Blue Angel
1958 Pirát
1957 27. den
Nezapomenutelná láska
1956 Cesta kolem světa za 80 dní
1955 Chyťte zloděje
Dial Red O
Many Rivers to Cross
The Court-Martial of Billy Mitchell
1954 Egypťan Sinuhet
Johnny Dark
Král Richard a křižáci
Prisoner of War
Zlomené kopí
1953 Here Come the Girls
Knights of the Round Table
Lili
Odtud až na věčnost
The Girl Who Had Everything
The President's Lady
1952 Something to Live For
The Iron Mistress
The Star
The Winning Team
Zpívání v dešti
1951 Američan v Paříži
Santa Fe
The Man from Planet X
1950 Reformer and the Redhead, The
1949 Jolson Sings Again
1948 Rogues' Regiment
Sealed Verdict
Zahraniční aféra
1947 Mr. District Attorney
Swing the Western Way
1946 Bedlam
1945 First Yank Into Tokyo
1944 Show Business

TV seriály

1975 Barbary Coast (TV seriál)
1973 Hawkins (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
1972 Search (TV seriál)
The Snoop Sisters (TV seriál)
1971 Alias Smith and Jones (TV seriál)
Cannon (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
McMillan & Wife (TV seriál)
1969 The Young Lawyers (TV seriál)
1968 Here Come the Brides (TV seriál)
The Doris Day Show (TV seriál)
1967 Hondo (TV seriál)
Neúplatný (TV seriál)
1966 Jericho (TV seriál)
1965 Hogan's Heroes (TV seriál)
Laredo (TV seriál)
Lost in Space (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
The Loner (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1962 The Virginian (TV seriál)
1961 Dr. Kildare (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
1957 Have Gun - Will Travel (TV seriál)
The Californians (TV seriál)
1956 Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace