foto

Mercedes Funes

  • nar. 1979
    Rosario, Santa Fé, Argentina

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Shalom Taiwan
2017 To jsem já, Tita z Buenos Aires
2010 Vecinos
2003 Cautiva
1999 No muertos

TV seriály

2011 Cuando me sonreís (TV seriál)
2005 Botines (TV seriál)
2004 Padre coraje (TV seriál)
2002 Son amores (TV seriál)
2000 Calientes (TV seriál)
Ilusiones (compartidas) (TV seriál)
Tiempofinal (TV seriál)
1998 Divoký anděl (TV seriál)
1997 Cebollitas (TV seriál)
De corazón (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky