foto

Sope Aluko

  • nar. Nigérie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Black Panther
Venom
2016 13 hodin: Tajní vojáci z Benghází
2015 American Ultra
Ladíme 2
2014 Cena svobody
Sabotáž
Untold
2013 Manželství na kšeft (TV film)
Z cizího krev neteče
2011 96 Minutes
2009 Lítám v tom

TV seriály

2018 Dva světy (TV seriál)
No Man's Land - Part Two (E10)
2017 Shots Fired (TV seriál)
Hour Six: The Fire This Time (E06)
Bloodline (TV seriál)
Part 30 (S03E07)
Part 29 (S03E06)
2015 The Inspectors (TV seriál)
Zoo (TV seriál)
Daň krve (S01E11)
Vražedná práva (TV seriál)
She's Dying (S02E02)
The Mindy Project (TV seriál)
Mindy and Nanny (S04E07)
2014 Satisfaction (TV seriál)
2013 Graceland (TV seriál)
Ravenswood (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
American Tragedy (S15E03)
2012 Status: Nežádoucí (TV seriál)
Last Rites (S06E03)
2010 Slunečno, místy vraždy (TV seriál)
2009 Parks and Recreation (TV seriál)
2007 Army Wives (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace