foto

Sope Aluko

  • nar. Nigérie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Best of Enemies
2018 Black Panther
Venom
2017 Skvrny od trávy
2016 13 hodin: Tajní vojáci z Benghází
2015 American Ultra
Ladíme 2
2014 Cena svobody
Sabotáž
Untold
2013 Manželství na kšeft (TV film)
Z cizího krev neteče
2011 96 Minutes
2009 Lítám v tom

TV seriály

2018 Dva světy (TV seriál)
No Man's Land - Part Two (S01E10)
2017 Barva moci (TV seriál)
Šestá hodina: Město v plamenech (E06)
Bloodline (TV seriál)
Part 30 (S03E07)
Part 29 (S03E06)
2015 The Inspectors (TV seriál)
Zoo (TV seriál)
Daň krve (S01E11)
Satisfaction (TV seriál)
...Through Travel (S02E07)
Vražedná práva (TV seriál)
She's Dying (S02E02)
Graceland (TV seriál)
Dog Catches Car (S03E12)
The Wires (S03E11)
Master of Weak Ties (S03E10)
The Mindy Project (TV seriál)
Mindy and Nanny (S04E07)
2013 Ravenswood (TV seriál)
Parks and Recreation (TV seriál)
London: Part 2 (S06E02)
London: Part 1 (S06E01)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Americká tragédie (S15E03)
2012 Army Wives (TV seriál)
The War at Home (S06E20)
Status: Nežádoucí (TV seriál)
Last Rites (S06E03)
2010 Slunečno, místy vraždy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky