foto

Dalton E. Gray

  • nar. 4.7.1997 (23 let)
    Houston, Texas, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 1 Interrogation
2017 Flay
2015 Lazer Team
2014 Návrat blbýho a blbějšího
2012 Nikdo nepřežije

TV seriály

2018 Cloak & Dagger (TV seriál)
Back Breaker (S01E09)
Princeton Offense (S01E05)
2016 Black-ish (TV seriál)
Who's Afraid of the Big Black Man? (S03E04)
2013 Treme (TV seriál)
Západ slunce nad Louisianou (S04E04)
2012 Treme (TV seriál)
Rozjeďte to se mnou (S03E01)
2010 My Generation (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky