foto

Ann-Sophie Schweizer

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2018 Loď snů: Maledivy (TV film)
2017 Kreuzfahrt ins Glück - Hochzeitsreise nach Sardinien (TV film)
2015 Katie Fforde: Na vlně štěstí (TV film)
Katie Fforde: Příboj lásky (TV film)
2014 Die Briefe meiner Mutter (TV film)
Katie Fforde: Druhá šance (TV film)
Katie Fforde: Osudové interview (TV film)
2013 Katie Fforde: Srdce pro dva (TV film)
2012 Katie Fforde: Diagnóza láska (TV film)
Katie Fforde: Léčitelka koní (TV film)
2011 Emilie Richards: Nový Zéland, nový začátek (TV film)
Emilie Richards: Volba srdcem (TV film)
Entführt: Vincent (TV film)
Stankowskis Millionen (TV film)
2010 Katie Fforde: Láska na vysočině (TV film)
Katie Fforde: Slavnostní okamžik (TV film)
Láska na Novém Zélandu (TV film)
2009 Anděl hledá lásku (TV film)
Zeit für Träume (TV film)
2008 Láska, děti a velké srdce: Nové cesty (TV film)
2007 Wiedersehen in Verona (TV film)
2006 Sen mého muže (TV film)
Stubbe - Von Fall zu Fall: Verhängnisvolle Freundschaft (TV film)
2004 Hrdost a vášeň (TV film)
Tvýma očima (TV film)
2003 Morgen früh ist die Nacht rum
Osudný jackpot (TV film)
2002 Bella Block - Im Namen der Ehre (TV film)
2001 Anam
Bella Block - Bitterer Verdacht (TV film)
2000 Bella Block - Abschied im Licht (TV film)
1999 Nicht ohne meine Eltern (TV film)

TV seriály

2018 Milk & Honey (TV seriál)
Konferenz der Frauen (E04)
Allergische Reaktionen (E03)
Angebot und Nachfrage (E02)
další epizody (4)
2013 Doc Meets Dorf (TV seriál)
2012 Vraždy na severu (TV seriál)
2007 Deadline - Jede Sekunde zählt (TV seriál)
Doktor Martin (TV seriál)
2006 Eine Liebe am Gardasee (TV seriál)
2005 Otec Braun (TV seriál)
Zkáza rodu (E06)
Smrt v klášteře (E05)
Einsatz in Hamburg (TV seriál)
Superzahl: Mord (E06)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
2003 Vyšetřovatel (TV seriál)
Tödliches Wiedersehen (S03E06)
Der Traum vom Glück (S03E04)
Heimlich beobachtet (S03E03)
2002 Broti & Pacek - irgendwas ist immer (TV seriál)
2000 Donna Leonová (TV seriál)
Šaráda (E02)
Vendeta (E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky