foto

Clayton Chitty

  • nar. 18.3.1985 (34 let)
    North Vancouver, British Columbia, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 The Sweetest Heart (TV film)
Vůně Vánoc (TV film)
2017 Anděl v utajení (TV film)
Britney Ever After (TV film)
Power Rangers: Strážci vesmíru
2016 I Love You So Much It's Killing Them
Three Bedrooms, One Corpse: An Aurora Teagarden Mystery (TV film)
2015 Her Infidelity
2014 Primary
Wedding Planner Mystery (TV film)
2013 Bei jing yu shang xi ya tu

TV seriály

2018 When Calls the Heart (TV seriál)
Open Hearts (S05E04)
Home Is Where the Heart Is (S05E03)
Hearts and Minds (S05E02)
2017 Zoo (TV seriál)
Wham, Bam, Thank You Sam (S03E07)
Arrow (TV seriál)
Second Chances (S05E11)
2016 Electra Woman and Dyna Girl (TV seriál)
The Man in the High Castle (TV seriál)
The Road Less Traveled (S02E02)
The Tiger's Cave (S02E01)
2013 Darebák (TV seriál)
King a Maxwellová (TV seriál)
2012 Zločin (TV seriál)
Reflexe (S02E01)
Lovci duchů (TV seriál)
Blood Brother (S08E05)
2011 Hranice nemožného (TV seriál)
Obnovení (S04E05)

Dokumentární

2004 Lékařská pohotovost – neznámé příběhy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace