foto

Clayton Chitty

  • nar. 18.3.1985 (35 let)
    North Vancouver, British Columbia, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Looking for Mr. Wonderful (TV film)
2019 Dominant Chord
My Mother's Stalker (TV film)
The Last Bridesmaid (TV film)
Z celého srdce (TV film)
2018 The Sweetest Heart (TV film)
Vůně Vánoc (TV film)
2017 Anděl v utajení (TV film)
Britney Ever After (TV film)
Power Rangers: Strážci vesmíru
2016 I Love You So Much It's Killing Them
Skutečné vraždy: Tři ložnice a jedno tělo (TV film)
2015 Her Infidelity
2014 Primary
Wedding Planner Mystery (TV film)
2013 Bei jing yu shang xi ya tu

TV seriály

2019 The Terror (TV seriál)
Shatter Like a Pearl (S02E05)
The Weak Are Meat (S02E04)
2018 When Calls the Heart (TV seriál)
Open Hearts (S05E04)
Home Is Where the Heart Is (S05E03)
Hearts and Minds (S05E02)
2017 Zoo (TV seriál)
Wham, Bam, Thank You Sam (S03E07)
Darebák (TV seriál)
The Determined and the Desperate (S04E04)
Arrow (TV seriál)
Second Chances (S05E11)
2016 Electra Woman and Dyna Girl (TV seriál)
The Man in the High Castle (TV seriál)
The Road Less Traveled (S02E02)
The Tiger's Cave (S02E01)
2013 King a Maxwellová (TV seriál)
2012 Zločin (TV seriál)
Reflexe (S02E01)
Lovci duchů (TV seriál)
Blood Brother (S08E05)
2011 Hranice nemožného (TV seriál)
Obnovení (S04E05)

Dokumentární

2004 Lékařská pohotovost – neznámé příběhy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky