foto

Harold Thrasher

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2008 Pomluva (TV film)
Roxy Hunter a tajemství šamana (TV film)
Roxy Hunter and the Horrific Halloween (TV film)
Roxy Hunter and the Myth of the Mermaid (TV film)
2007 Moje bláznivá sestra (TV film)
Roxy Hunter a záhada mrzutého ducha (TV film)
2006 Me and Luke (TV film)
Noc teroru (TV film)
Pavučina lží (TV film)
Sousedské peklo (TV film)
2005 Bláznivé Vánoce (TV film)
Vánoce v Bostonu (TV film)
2003 Hollywoodské manželky (TV film)
2002 Ponecháni napospas 2: Bojovníci trýzně
Ponížení (TV film)
Válka Mary Kay (TV film)
2001 Jiný den (TV film)
Osmondovi (TV film)
2000 Stalking of Laurie Show, The (TV film)
1999 Smrt milionáře (TV film)
1998 Skandální příběh Jacqueline Susannové (TV film)
Sweetest Gift, The (TV film)
1997 Agentka Melanie Darrowová (TV film)
Elvis Meets Nixon (TV film)
1995 Harlequin 5 - O půlnoci (TV film)
1994 Falešná hraběnka (TV film)
Lehký klam
My Breast (TV film)
Nebezpečné manželství (TV film)
1993 Duch Niagary (TV film)
Rapture (TV film)
1992 Buried on Sunday
1991 Mladá Kateřina Veliká (TV film)

TV seriály

2001 Shotgun Love Dolls (TV seriál)
2000 Detektiv Nero Wolfe (TV seriál)
1999 Amazonka (TV seriál)
1994 Směr jih (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky