foto

Kjódži Kobajaši

  • nar. 3.9.1931
    Tokio, Tokyo, Japonsko
  • zem. 8.3.2007 (75 let)
    Tokio, Tokyo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Tezuka Osamu ga kieta?! 20 seiki saigo no kaidžiken (TV film)
1989 Tezuka Osamu monogatari: Boku wa Son Gokú (TV film)
1978 Hjakumannen čikjú no tabi: Bander Book (TV film)
1968 Fight da!! Pjúta

TV seriály

2003 Planetes (TV seriál) - vyp.
1991 Hjokkori hjótandžima (TV seriál)
1988 Ginga eijú densecu (TV seriál)
1972 Taijó ni hoero! (TV seriál) - vyp.
1971 Supekutoruman (TV seriál) - vyp.
1968 Kjodžin no hoši (TV seriál)
1967 Ribbon no kiši (TV seriál)
1966 Osomacu-kun (TV seriál)
1957 Gecujóbi no himicu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky