foto

Florian van Volxem

  • nar. 27.3.1973 (46 let)
    Dusseldorf, Nordrhein-Westfalen, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2019 Die Informantin - Der Fall Lissabon (TV film)
Marie Brand und der Reiz der Gewalt (TV film)
2018 Aufbruch in die Freiheit (TV film)
Rewind - Die zweite Chance
Schattenfreundin (TV film)
2017 Am Abend aller Tage (TV film)
Was ich von dir weiß (TV film)
Zweibettzimmer (TV film)
2016 Das weiße Kaninchen (TV film)
Ein Teil von uns (TV film)
Zielfahnder – Flucht in die Karpaten (TV film)
2015 Besser als Du (TV film)
Die abhandene Welt
Tatort - Hydra (TV film)
2014 Die reichen Leichen. Ein Starnbergkrimi (TV film)
Milované sestry
Polizeiruf 110 - Smoke on the Water (TV film)
Sein gutes Recht (TV film)
Weiter als der Ozean (TV film)
2013 Místo činu: Mnichov - Z hlubin času (TV film)
Ukradená identita (TV film)
Verratene Freunde (TV film)
2012 Riskante Patienten (TV film)
Unter anderen Umständen - Spiel mit dem Feuer (TV film)
2011 Das Unsichtbare Mädchen (TV film)
Pomsta Kasandry (TV film)
2007 Das Gelübde (TV film)
2006 Eine Stadt wird erpresst (TV film)
Polizeiruf 110 - Er sollte tot... (TV film)
2005 Polizeiruf 110 - Der scharlachrote Engel (TV film)
2002 Hotte im Paradies (TV film)
2001 Traumzähler

TV seriály

2010 Místo činu: Berlín (TV seriál)
Alles hat seine Zeit (E10)
Du bekommst, was dir zusteht (E09)
Was kostet Berlin? (E08)
další epizody (10)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2017 Offene Wunde deutscher Film
2015 Was heißt hier Ende? Der Filmkritiker Michael Althen
2012 Lawinen der Erinnerung

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace