foto

Konstantin Frolov

  • nar. 20.8.1965 (54 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Nikdy neodvracej zrak
2007 Nas ně dogoniš
1996 Rasputin (TV film)

TV seriály

2017 Akvatorija (TV seriál)
Ljubov zla (E18)
2015 Poslednij ment (TV seriál)
2013 Pjataja straža (TV seriál)
2012 Profil ubijcy (TV seriál)
2010 Advokatěssy (TV seriál)
Blesk i niščeta (E05)
2008 Ranětki (TV seriál)
2007 Muškeťory Jekatěriny (TV seriál)
2003 Čužoje lico (TV seriál)
2001 Tajny sledstvija (TV seriál)
Grob na dve persony (S01E02)
Agentstvo NLS (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
1999 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Novoje slovo v živopisi (S02E06)

Režijní filmografie

TV seriály

2017 Akvatorija (TV seriál)
Krasivo žiť ně zapretiš (E35)
Pustoje mesto (E29)
Medovyj mesjac (E28)
další epizody (10)
Pauk (TV seriál)
Svidětěli (TV seriál)
Ogněnnaja kolesnica (S01E46)
Striptiz na perekrestke (S01E34)
Ljubimaja děvočka (S01E33)
další epizody (7)
2015 Granica vremeni (TV seriál)
2013 Sledovatěl Protasov (TV seriál)
Kidněping (E08)
Obratnyj otsčjot (E07)
Nasledstvo (E06)
další epizody (8)
2012 Ně plač po mně, Argentina! (TV seriál)
Spasti bossa (TV seriál)
2010 Něvidimki (TV seriál)
Episode 48 (E48)
Posledňaja mesť (E44)
2007 Sled (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace