foto

Danny Mora

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Mad Families
2016 As Far as the Eye Can See
Offer and Compromise
2015 McFarland: Útěk před chudobou
2014 Finding Hope Now
2012 Close Quarters
Dračí oči
2011 Výkupné za manžela (TV film)
2008 Juan Frances: Live
Oko
2006 Gang v útoku
2003 Coronado
1998 Brownovo Requiem
1997 Konec cesty
1992 Jenom Ty
1989 The Cellar
1988 Blueberry Hill
Můj život v Ibaře (TV film)
1986 Stoogemania
1984 Bože, ty jsi Ďábel
1983 Pan máma

TV seriály

2019 Madam Secretary (TV seriál)
Family Separation: Part 2 (S05E11)
2017 Smrtonosná zbraň (TV seriál)
El Gringo Loco (S02E01)
Pravda (S01E18)
2016 Smrtonosná zbraň (TV seriál)
Bouchačky kam se podíváš (S01E09)
Grimm (TV seriál)
Mocná maska (S05E13)
2015 Chicago P.D. (TV seriál)
Climbing Into Bed (S03E05)
2014 Chop Shop (TV seriál)
2013 Shameless (TV seriál)
El Gran Cañon (S03E01)
2011 Šťastní až do smrti (TV seriál)
2009 Policajti z L. A. (TV seriál)
2008 Terminátor: Příběh Sáry Connorové (TV seriál)
Pan Fergusson je dnes nemocný (S02E08)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk je na útěku 2/2 (S06E16)
2006 Ošklivka Betty (TV seriál)
2005 První prezidentka (TV seriál)
V utajení (TV seriál)
2004 Clubhouse (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Před cestou (S11E01)
2002 George Lopez (TV seriál)
1999 Angel (TV seriál)
1997 Dharma & Greg (TV seriál)
1996 Moesha (TV seriál)
Ochránce (TV seriál)
1995 Cesta do neznáma (TV seriál)
JAG (TV seriál)
1993 Living Single (TV seriál)
1992 Jsem do tebe blázen (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)
1986 It's Garry Shandling's Show. (TV seriál)
My Sister Sam (TV seriál)
1985 Tall Tales and Legends (TV seriál)
1984 a.k.a. Pablo (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
Zorro and Son (TV seriál)
1982 Remington Steele (TV seriál)
Star of the Family (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
1979 Archie Bunker's Place (TV seriál)
1976 Feather and Father Gang, The (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
Grady (TV seriál)
1974 Chico and the Man (TV seriál)
1973 Kriminální oddělení (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace