foto

Danny Mora

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Offer and Compromise
2017 Mad Families
2016 As Far as the Eye Can See
2015 McFarland: Útěk před chudobou
2014 Finding Hope Now
2012 Close Quarters
Dračí oči
2011 Výkupné za manžela (TV film)
2008 Juan Frances: Live
Oko
2006 Gang v útoku
2003 Coronado
1998 Brownovo Requiem
1997 Konec cesty
1992 Jenom Ty
1989 The Cellar
1988 Blueberry Hill
Můj život v Ibaře (TV film)
1986 Stoogemania
1984 Bože, ty jsi Ďábel
1983 Pan máma

TV seriály

2020 Briarpatch (TV seriál)
Terrible, Shocking Things (E03)
First Time in Saint Disgrace (E01)
The Adventures of Velvet Prozak (TV seriál)
2019 Paní ministryně (TV seriál)
Family Separation: Part 2 (S05E11)
2017 Smrtonosná zbraň (TV seriál)
Šílenej Amík (S02E01)
Pravda (S01E18)
2016 Smrtonosná zbraň (TV seriál)
Bouchačky kam se podíváš (S01E09)
Grimm (TV seriál)
Mocná maska (S05E13)
2015 Policie Chicago (TV seriál)
Climbing Into Bed (S03E05)
2014 Chop Shop (TV seriál)
2013 Shameless (TV seriál)
El Gran Cañon (S03E01)
Šťastní až do smrti (TV seriál)
Bros Before Bros (S03E17)
2009 Policajti z L. A. (TV seriál)
2008 Terminátor: Příběh Sáry Connorové (TV seriál)
Pan Fergusson je dnes nemocný (S02E08)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk je na útěku – 2. část (S06E16)
2006 Ošklivka Betty (TV seriál)
2005 První prezidentka (TV seriál)
First Strike (E03)
V utajení (TV seriál)
2004 Clubhouse (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Před cestou (S11E01)
2002 George Lopez (TV seriál)
Dharma & Greg (TV seriál)
The Tooth Is Out There (S05E20)
2000 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Využívám tě, protože tě mám rád (S10E14)
1999 Angel (TV seriál)
1996 Moesha (TV seriál)
Ochránce (TV seriál)
1995 Cesta do neznáma (TV seriál)
JAG (TV seriál)
1993 Living Single (TV seriál)
1992 Jsem do tebe blázen (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)
1986 It's Garry Shandling's Show. (TV seriál)
My Sister Sam (TV seriál)
1985 Tall Tales and Legends (TV seriál)
1984 a.k.a. Pablo (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
Zorro and Son (TV seriál)
1982 Remington Steele (TV seriál)
Star of the Family (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
Presidential Fever (S01E02)
1979 Archie Bunker's Place (TV seriál)
1976 Feather and Father Gang, The (TV seriál)
Koroner Quincy (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
Grady (TV seriál)
1974 Chico and the Man (TV seriál)
1973 Kriminální oddělení (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky