foto

Helga Rós Hannam

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2017 Ég Man Þig
2016 Kamenné srdce
2015 Fúsi
Vrabčáci
2013 Hlava plná metalu
Vikingar
Údolí velryb
2011 Algjör Sveppi og töfraskápurinn
Vulkán
2010 Algjör Sveppi og dularfulla hótelherbergið
Gauragangur
2009 Algjör Sveppi og leitin að Villa
Bjarnfreðarson
Dobré srdce
2008 Z Reykjavíku do Rotterdamu
2007 Astropia
2001 Villiljós

TV seriály

2018 V pasti (TV seriál)
Epizoda 1 (S02E01)
2017 Fangar (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2014 Hraunið (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
2011 Heimsendir (TV seriál)
2009 Fangavaktin (TV seriál)
Réttur (TV seriál)
2008 Dagvaktin (TV seriál)
2007 Næturvaktin (TV seriál)
Pressa (TV seriál)
2005 Stelpurnar (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2007 Astropia

TV seriály

2016 V pasti (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace