foto

Sajuri Sadaoka

  • nar. 4.9.1955 (64 let)
    Kanagawa, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Šikioriori
2017 Fastening Days 3
Kidó senši Gundam: Thunderbolt – Bandit Flower
2014 Fastening Days
Nisekoi
2011 Gekidžóban Sora no otošimono: Tokeidžikake no Angeloid
2007 Prázdniny s vodníčkem Kúem
1998 Ultra njan 2: Happy daisakusen
1997 Ultra njan: Hošizora kara maiorita fušigi neko
1995 Lupin sansei: Kutabare! Nostradamus
1994 Liang Chu Li no uta
1993 Black Jack

TV seriály

2016 Amaama to inazuma (TV seriál)
Classicaloid (TV seriál)
Haručika: Haruta to Čika wa seišun suru (TV seriál)
Stella no mahó (TV seriál)
2014 Garo: Honó no kokuin (TV seriál)
Wake Up, Girls! (TV seriál)
2013 Gingicune (TV seriál)
Mondaidžitači ga isekai kara kurusó desu jo? (TV seriál)
2012 Another (TV seriál)
Sengoku Collection (TV seriál)
2011 Tiger & Bunny (TV seriál)
Usagi Drop (TV seriál)
2009 Sora no otošimono (TV seriál)
2008 Himicu: The Revelation (TV seriál)
Kurošicudži (TV seriál)
Wagaja no Oinari-sama (TV seriál)
2007 Koi suru tenši Angelique: Kagajaki no ašita (TV seriál)
Les Miserables: Šódžo Cosette (TV seriál)
Šugo Chara! (TV seriál)
2006 Muteki Kanban Musume (TV seriál)
2005 Dívka z Pekla (TV seriál)
Gallery Fake (TV seriál)
Juki no džoó (TV seriál)
2004 DearS (TV seriál)
Monster (TV seriál)
2003 Scrapped Princess (TV seriál)
Wolf's Rain (TV seriál)
2002 Kókaku kidótai: Stand Alone Complex (TV seriál)
2001 X (TV seriál)
2000 Gensó maden saijúki (TV seriál)
1999 Bubu Čača (TV seriál)
Šúkan Storyland (TV seriál)
1996 Detektiv Conan (TV seriál)
1995 Ógon júša Goldran (TV seriál)
1988 Ginga eijú densecu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky