foto

Helmut Söllig

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1965 Revision (TV film)
1964 Kommandant Kramm (TV film)
1962 Rom, Via Margutta (TV film)
1961 Das andere Gesicht (TV film)

TV seriály

1967 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Meine Schwester (E07)
1966 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Am Mozartplatz (E05)
1962 Indizien - Geständnisse - Beweise (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1986 Zwischen Abschied und Wiedersehen (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky