foto

Morten Solum

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2017 Cesta za králem trollů
Thelma
2016 Králův nesouhlas
2014 Boj sněžného pluhu s mafií
Jo Nesbø: Doktor Proktor a prdící prášek
Kaptein Sabeltann og skatten i Lama Rama
2013 Victoria
2012 Nevinná
2011 Lovci hlav
Táta na týden
2010 Bezva chlap
Domů na Vánoce
Olsenbanden jr. Mestertyvens skatt
2009 Olsenbanden jr. og det sorte gullet
2008 Poslední kšeft
Ulvenatten
2007 O' Horten
Pět lží
Vydržet se ženou
2006 Marie a její muži
Mirakel
Repríza
Studené nohy
Středoškolský profesor Pedersen
2005 Elsk meg i morgen
Nepřítel lidu
Tommyho peklo
Zimní polibek
2004 Den som frykter ulven
Min misunnelige frisør
Panenství na obtíž
2003 Jonny Vang
Kámoš
Loose Ends
Léto s vlky
Maminčin Elling
Povídky z kuchyně
Redd barna
2002 Utopie - Nejvíc lidí žije v Číně
Všichni za jednoho
2001 Elling
Lime
1999 Fomlesen i kattepine
Tørst - Framtidens forbrytelser
1998 Schpaaa
1996 Jakten på nyresteinen
Markus og Diana
1995 Dypets ensomhet
1993 De blå ulvene
Høyere enn himmelen
1992 Giftige løgner
1989 Showbiz - eller hvordan bli kjendis på en-to-tre!

TV seriály

2017 Grenseland (TV seriál)
Bengts skjebne (E05)
Oves vitnemål (E04)
Annikens jakt (E03)
další epizody (5)
Valkyrien (TV seriál)
SHTF (E08)
Post Mortem (E07)
Blindgjenger (E06)
další epizody (6)
2016 Valkyrien (TV seriál)
Styx (E02)
Undergrunnen (E01)
2015 Bez poskvrny (TV seriál)
Zmařený život (S01E10)
Důkaz (S01E09)
Samé lži (S01E08)
další epizody (10)
2010 Dag (TV seriál)
Koselig med peis (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace