foto

Michael Brown

  • nar. Toronto, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Zombie (TV film)
2016 Před koncem světa
2011 Věc: Počátek
2009 Dej šanci lásce (TV film)
2006 Filthy Gorgeous (TV film)
2005 Čtyři bratři

TV seriály

2019 Shadowhunters: The Mortal Instruments (TV seriál)
The Beast Within (S03E18)
2018 Impulse (TV seriál)
The Expanse (TV seriál)
Immolation (S03E06)
2017 Američtí bohové (TV seriál)
Head Full of Snow (S01E03)
Posedlý pomstou (TV seriál)
Mattie G. (S01E04)
Salvation (TV seriál)
Red, White and Blood (S01E13)
Prezident v pořadí (TV seriál)
Backfire (S01E13)
Fargo (TV seriál)
Somebody to Love (S03E10)
2016 Degrassi: Next Class (TV seriál)
Právem odsouzeni (TV seriál)
Špatné dohody (E08)
Shoot the Messenger (TV seriál)
The Other Kingdom (TV seriál)
12 opic (TV seriál)
Vetřelec (S02E07)
Dark Matter (TV seriál)
Sometimes in Life You Don't Get to Choose (S02E12)
Killjoys: Vesmírní lovci (TV seriál)
Rudá skříňka (S02E07)
2015 Open Heart (TV seriál)
2013 Lucky 7 (TV seriál)
Orphan Black (TV seriál)
Effects of External Conditions (S01E04)
Policajt (TV seriál)
Děti pro bojiště (S02E03)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Vodácké dobrodružství (S07E01)
2012 Adresa: L.A. (TV seriál)
Firma (TV seriál)
Saving Hope (TV seriál)
2011 Agent bez minulosti (TV seriál)
Flashpoint (TV seriál)
Thicker Than Blood (S03E09)
2010 Nikita (TV seriál)
Rookie Blue (TV seriál)
V utajení (TV seriál)
2009 Být Erikou (TV seriál)
The Listener (TV seriál)
2004 Kevin Hill (TV seriál)
2003 Pohřešovaní (TV seriál)
2002 Sue Thomas: Agentka FBI (TV seriál)
1996 Straight Up (TV seriál)

Dokumentární

2013 Karma's a B*tch! (TV seriál)
2012 Beauty and the Breast

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace