foto

Jui Ogura

  • nar. 15.8.1995 (24 let)
    Midori, Gunma, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Pandora to Akubi: Kója no džúgekisen
Pandora to Akubi: Seirei to kaidžú no mači
2018 Eiga Hugtto! Precure x Futari wa precure: All Stars Memories
Eiga Precure Superstars
Karakai džózu no Takagi-san
Ore ga suki na no wa imóto da kedo imóto džanai
2017 Jama no susume: Omoide Present
2016 Gekidžóban KanColle
Zonmi-chan
2015 Sósei no Aquarion Evol
2014 Hózuki no reitecu
Saikin, imóto no jósu ga čotto okašiinda ga.
2013 Ró Kjú Bu!: Tomoka no Ičigo sunday
2012 High School DxD
2010 .hack//Quantum

TV seriály

2019 Africa no Salaryman (TV seriál)
Pastel Memories (TV seriál)
Profesionální provokatérka Takagi 2 (TV seriál)
Z/X: Code Reunion (TV seriál)
2018 Aru Zombie šódžo no sainan (TV seriál)
Fumikiri džikan (TV seriál)
Goblin Slayer (TV seriál)
Aru Bōkensha no Ketsumatsu (E12)
Bōkensha no Kyōen (E11)
Madoromi no Naka de (E10)
další epizody (12)
Hakumei to Mikoči (TV seriál)
Hugtto! Precure (TV seriál)
Hózuki no reitecu (TV seriál)
Jama no susume: Third Season (TV seriál)
Juragi-só no Júna-san (TV seriál)
Kišuku gakkó no Juliet (TV seriál)
Ongaku šódžo (TV seriál)
Ongaku šódžo (TV seriál)
Pop Team Epic (TV seriál)
Profesionální provokatérka Takagi (TV seriál)
Rjú'ó no ošigoto! (TV seriál)
2017 Akiba's Trip The Animation (TV seriál)
Flákači (TV seriál)
Hadžimete no Gal (TV seriál)
Hina Logi: From Luck & Logic (TV seriál)
Hinako Note (TV seriál)
Hózuki no reitecu (TV seriál)
Masamune-kun no Revenge (TV seriál)
Schoolgirl Strikers: Animation Channel (TV seriál)
Sin: Nanacu no taizai (TV seriál)
UQ Holder! Mahó sensei Negima! 2 (TV seriál)
2016 Bůh žehnej tomuto nádhernému světu (TV seriál)
Regalia: The Three Sacred Stars (TV seriál)
Sósei no onmjódži (TV seriál)
Tékjú (TV seriál)
ViVid Strike! (TV seriál)
2015 Dog Days'' (TV seriál)
Džókamači no Dandelion (TV seriál)
Jurikuma araši (TV seriál)
Seiken cukai no World Break (TV seriál)
Wooser no sono higurashi mugen hen (TV seriál)
Šimoneta to iu gainen ga sonzai šinai taikucu na sekai (TV seriál)
2014 Black Bullet (TV seriál)
Cross Ange: Tenshi to ryū no Rondo (TV seriál)
Girlfriend (Kari) (TV seriál)
Jama no susume: Second Season (TV seriál)
Saikin, imóto no jósu ga čotto okašiinda ga. (TV seriál)
Z/X: Ignition (TV seriál)
2013 Hentai ódži to warawanai neko. (TV seriál)
Jama no susume (TV seriál)
Jozakura Quartet: Hana No Uta (TV seriál)
Kikó šódžo wa kizucukanai (TV seriál)
Ore no imóto ga konna ni kawaii wake ga nai. (TV seriál)
Ró kjú bu! SS (TV seriál)
Tēkyū 2 (TV seriál)
Čódžigen Game Neptune: The Animation (TV seriál)
2012 Aquarion Evol (TV seriál)
Campione! Macurowanu kamigami to kami koroši no maó (TV seriál)
Curitama (TV seriál)
High School DxD (TV seriál)
Hjóka (TV seriál)
Inu x Boku SS (TV seriál)
Kono naka ni hitori, imóto ga iru! (TV seriál)
Oda Nobuna no yabō (TV seriál)
Saki: Ačigahen – Episode of Side-A (TV seriál)
Sakurasó no pet na kanodžo (TV seriál)
2011 (TV seriál)
Kami-sama no memočó: It`s the Only NEET Thing to Do. (TV seriál)
Majo Čiki! (TV seriál)
Ró kjú bu! (TV seriál)
Sket Dance (TV seriál)
2010 Jumeiro Patissiere: SP Professional (TV seriál)
Kaitō Reinya (TV seriál)
Kaičó wa Maid-sama! (TV seriál)
Kiss x Sis (TV seriál)
Ore no imōto ga konna ni kawaii wake ga nai (TV seriál)
2009 Jumeiro Patissiere (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky