foto

Alan Browning

  • nar. 23.3.1926
    Sunderland, Tyne-and-Wear,, Anglie, Velká Británie
  • zem. 7.9.1979 (53 let)
    Stockport, Cheshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1974 Charles Dickens' World of Christmas (TV film)
1970 Julius Caesar
1964 Pušky v Batasi
1961 Fury at Smugglers' Bay
Part-Time Wife
1960 Feet of Clay
The Two Faces of Dr. Jekyll

TV seriály

1978 A Horseman Riding By (TV seriál)
Return of the Saint (TV seriál)
1976 The Cedar Tree (TV seriál)
When the Boat Comes In (TV seriál)
1975 Couples (TV seriál)
1973 Thriller (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
1971 The Onedin Line (TV seriál)
1969 Big Breadwinner Hog (TV seriál)
Fraud Squad (TV seriál)
Special Branch (TV seriál)
The Main Chance (TV seriál)
1965 Front Page Story (TV seriál)
Public Eye (TV seriál)
The Flying Swan (TV seriál)
Worker, The (TV seriál)
1964 Catch Hand (TV seriál)
Cluff (TV seriál)
R3 (TV seriál)
Story Parade (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
Villains, The (TV seriál)
1963 Jezebel ex UK (TV seriál)
Our Man at St. Mark's (TV seriál)
The Plane Makers (TV seriál)
1962 Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)
Suspense (TV seriál)
The Saint (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 The Avengers (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)
Deadline Midnight (TV seriál)
On Trial (TV seriál)
Scotland Yard (TV seriál)
The Cheaters (TV seriál)
1959 Maigret (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
Probation Officer (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
Huntingtower (TV seriál)
Silver Sword, The (TV seriál)
Theatre Night (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1964 Newcomers, The (TV seriál)

Host

TV pořady

1976 Those Wonderful TV Times (TV pořad)
1975 Husband of the Year (TV pořad)
1971 This Is Your Life (TV pořad)
1969 Stars on Sunday (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky