foto

Allan Nixon

  • nar. 17.8.1915
    Boston, Massachusetts, USA
  • zem. 13.4.1995 (79 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1963 Wall of Noise
1961 The Phantom (TV film)
1958 Pirát
1957 Apache Warrior
1956 Untamed Mistress
1953 I Was a Burlesque Queen - a.z.
Mesa of Lost Women
1952 Outlaw Women
Road to Bali
1951 Hlídač č. 47
1950 Prehistoric Women
1949 Siren of Atlantis
1947 Dragnet
Linda Be Good
1943 Margin for Error
1942 The Bugle Sounds
Thunder Birds: Soldiers of the Air
1941 Rookies On Parade

TV seriály

1959 Rawhide (TV seriál)
1958 Bronco (TV seriál)
Union Pacific (TV seriál)
1957 Maverick (TV seriál)
Sugarfoot (TV seriál)
The Silent Service (TV seriál)
1956 Judge Roy Bean (TV seriál)
1955 Brave Eagle (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Highway Patrol (TV seriál)
Sergeant Preston of the Yukon (TV seriál)
Tales of the Texas Rangers (TV seriál)
The Alcoa Hour (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)
1951 Adventures of Wild Bill Hickok (TV seriál)
1949 Fireside Theatre (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1956 Untamed Mistress

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace