foto

Džiei Kabira

  • nar. 23.9.1962 (56 let)
    Okinawa, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Te o cunaide kaeró jo – Šangurira no mukó de
2011 Čóčó-san (TV film)
2009 Goemon rokku
Long Caravan
2007 Kung Fu Kid
2006 Učóten hotel
2005 Inu no eiga
1989 Cipher
Ganheddo

TV seriály

2018 Čúkan kanriroku Tonegawa (TV seriál) - herec, vyp.
2015 Bar remon háto (TV seriál)
Hoiku tantei 25 dži: Hanasaki Šin'ičiró wa nemurenai!! (TV seriál)
Omotesandó kókó gaššóbu! (TV seriál)
2014 Tokubou Keisatsucho Tokushu Bohanka (TV seriál)
2013 Detarame Hiro (TV seriál)
2012 Akumu-chan (TV seriál)
Priceless: Aru Wake Nedaro, Nanmon! (TV seriál)
2010 Cuki no koibito (TV seriál)
2007 Čiritotečin (TV seriál)
2006 Wagahai wa šufu de aru (TV seriál)
2005 Garo (TV seriál)

Host

TV pořady

2007 Bokura no džidai (TV pořad)
1976 Tecuko no heja (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace