foto

Autumn Reeser

  • nar. 21.9.1980 (39 let)
    La Jolla, California, USA

Biografie

Jej rodičia sú Tom a Kim Reeserovci. Autumn vyrastala v Carlsbade v Kalifornii. Venovala sa činnosti v muzikáli od 7 rokov. Maturovala v Carlsbadskej strednej škole v 1998 a pokračovala na UCLA (Kalifornská Univerzita v Los Angeles). Časom sa pridala k ochrane ohrozených druhov v okolí Kalifornie.

Prvý krát sa na obrazovke objavila v seriáli STAR TREK – epizóde VOYAGER. V 2005 robila choreografku vo filme OUR VERY OWN. Viackrát sa objavila v sitkomoch či seriáloch ako napr. GROUNDED FOR LIFE, SAVAGES a O.C..

Na UCLA vyhrala v roku 1999 InterCollegiate Mock Trial All-American Award. Vo voľnom čase rada tancuje, maľuje, varí a usporadúva večierky. Taktiež si rada píše zápisník a fotografuje.

Melroj

Herecká filmografie

Filmy

2020 La Llorona
Possessions
2019 All Summer Long (TV film)
Christmas Under the Stars (TV film)
Love on the Menu (TV film)
2018 Season for Love (TV film)
2017 A Bramble House Christmas (TV film)
Dead Trigger
Kill'em All
Valley of Bones
2016 Sully: Zázrak na řece Hudson
Valentine Ever After (TV film)
2015 A Country Wedding (TV film)
I Do, I Do, I Do (TV film)
2014 Popelka naruby (TV film)
2012 Love at the Thanksgiving Day Parade (TV film)
2010 Cesta ven
Sejmi eso 2
Velký třesk
2008 The American Mall (TV film)
Ztracení chlapci: Upíří kmen
2007 Nature of the Beast (TV film)
Palo Alto, CA
World According to Barnes, The (TV film)
2006 Americanese
2005 Jsi jen naše
2004 Art Thief Musical!
Sexbomba od vedle
2002 The Brady Bunch in the White House (TV film)

TV seriály

2018 Záchranáři L. A. (TV seriál)
Nechat jít (S01E02)
The Arrangement (TV seriál)
The Long Game (S02E01)
2017 Salvation (TV seriál)
Všechno nebo nic (S01E11)
Rána z milosti (S01E10)
Neztrácet víru (S01E05)
The Arrangement (TV seriál)
The New Narrative (S01E10)
Sins (S01E09)
Trips (S01E07)
další epizody (6)
2015 The Whispers (TV seriál)
Collision (E03)
Hide & Seek (E02)
X Marks the Spot (E01)
Doktorka z Dixie (TV seriál)
Bluebell (S04E10)
2013 Poslední základna (TV seriál)
Controlled Flight Into Terrain (E13)
The Pointy End of the Spear (E12)
Damn the Torpedoes (E11)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Dokud vás smrt nerozdělí (S04E04)
Musíme si pomáhat (S04E01)
Sbohem a opatruj se (S03E24)
2012 Jane by Design (TV seriál)
The Wedding Gown (E08)
Poslední základna (TV seriál)
Blue Water (E10)
Cinderella Liberty (E09)
Big Chicken Dinner (E08)
další epizody (9)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Bojovníci (S02E17)
2011 Havaj 5-0 (TV seriál)
Pohřebiště (S02E07)
Lovci pokladů (S02E04)
Taková nenormální rodinka (TV seriál)
No Ordinary Beginning (E20)
No Ordinary Future (E19)
No Ordinary Animal (E18)
další epizody (10)
2010 Lidský terč (TV seriál)
Taková nenormální rodinka (TV seriál)
No Ordinary Sidekick (E10)
No Ordinary Anniversary (E09)
No Ordinary Accident (E08)
další epizody (10)
Vincentův svět (TV seriál)
Tequila a koks (S07E07)
Chlupy (S07E06)
Vystrčené pozadí (S07E05)
další epizody (6)
2009 Vincentův svět (TV seriál)
Poznámky pro Sorkina (S06E08)
Murphyho lež (S06E06)
Ericovy trable (S06E04)
další epizody (4)
2008 Valentine (TV seriál)
Řekni, kdo tě zabil (TV seriál)
Od A do Bz (S02E01)
2007 Posel ztracených duší (TV seriál)
Don't Try This at Home (S03E02)
O.C. (TV seriál)
The End's Not Near, It's Here (S04E16)
The Night Moves (S04E15)
The Shake Up (S04E14)
další epizody (8)
2006 O.C. (TV seriál)
The Earth Girls Are Easy (S04E08)
The Chrismukk-huh? (S04E07)
The Summer Bummer (S04E06)
další epizody (16)
2005 It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
Charlie Wants an Abortion (S01E02)
Chlapi sobě (TV seriál)
The Complete Savages in... 'Hot Water' (E19)
Bad Reception (E18)
Teen Things I Hate About You (E15)
další epizody (4)
O.C. (TV seriál)
The Game Plan (S03E08)
The Anger Management (S03E07)
The Swells (S03E06)
další epizody (7)
2004 Chlapi sobě (TV seriál)
Savage XXX-mas (E13)
Thanksgiving with the Savages (E10)
My Two Sons (E09)
další epizody (7)
Odložené případy (TV seriál)
Chlapec v krabici (S01E14)
2003 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Neviditelný důkaz (S04E07)
2002 Birds of Prey (TV seriál)
George Lopez (TV seriál)
2001 Maybe It's Me (TV seriál)
S dětmi na krku (TV seriál)
Thrills (TV seriál)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
Zákon přírody (S07E21)
1999 Undressed (TV seriál)

Hudební videoklipy

2012 Matt Von Roderick - Let the Trumpet Talk (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2012 TMI Hollywood (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(23)