foto

Erica Spetzig

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

2019 Jag kommer hem igen till jul
Volej mámu!
2017 Čtverec
2015 Deportace
2014 Vyšší moc
2013 Neplač pro mě

TV seriály

2020 Maskineriet (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
2017 Restaurant (TV seriál)
Naděje (S01E10)
Žena v domácnosti (S01E09)
Dohoda (S01E08)
2016 Půlnoční slunce (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
další epizody (8)
2014 Torpederna (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky