foto

Ilse Buchelt

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2009 Návrat komisaře Rexe - Smrtící zápas (TV film)
2007 Molly & Mops (TV film)
2004 Der Bestseller - Wiener Blut (TV film)
1999 Liebe versetzt Berge (TV film)
1997 Komisař Rex, mladá léta (TV film)
Trickser (TV film)

TV seriály

2008 Návrat komisaře Rexe (TV seriál)
2006 8x45 - Austria Mystery (TV seriál)
2004 Komisař Rex (TV seriál)
Doping (S10E04)
Bestie je konečně mrtvá (S10E03)
Muž bez paměti (S10E02)
další epizody (12)
2003 Komisař Rex (TV seriál)
Vitamíny na smrt (S09E04)
Poštovní holubi (S09E03)
Proč musí děti trpět (S09E02)
další epizody (6)
2002 Komisař Rex (TV seriál)
Všechno nejlepší k narozeninám (S08E10)
Jeden musí zemřít (S08E08)
Činy mrtvých (S08E07)
další epizody (9)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
Komisař Rex (TV seriál)
Paprsky pomsty (S07E10)
Dívka a vrah (S07E08)
Posedlost (S07E07)
další epizody (9)
2000 Komisař Rex (TV seriál)
Kůň za milióny (S06E12)
Honba za věčným životem (S06E11)
Smrt přes internet (S06E10)
další epizody (11)
1999 Komisař Rex (TV seriál)
Vraždící hračky (S05E11)
Smrtící tajemství (S05E09)
Jedovatý plyn (S05E08)
další epizody (10)
1998 Komisař Rex (TV seriál)
Poslední zápas (S04E12)
Šmírák (S04E11)
Pomsta (S04E10)
další epizody (9)
1997 Komisař Rex (TV seriál)
Vražda na jídelníčku (S03E11)
1996 Komisař Rex (TV seriál)
Anděl se čtyřmi tlapkami (S03E10)
Proč zemřel Romeo? (S03E09)
Pátrání po mrtvé (S03E08)
další epizody (13)
1995 Komisař Rex (TV seriál)
Vůně smrti (S02E10)
Ve znamení Satana (S02E09)
Smrt dítěte (S02E08)
další epizody (11)
1994 Komisař Rex (TV seriál)
Lepší dům (S01E08)

Dokumentární

2007 Über Wasser: Menschen und gelbe Kanister
2005 Dělníkova smrt

Kostymérská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky