foto

Luka Andres

  • nar. 14.5.1997 (22 let)
    Berlin, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Krásná Locika (TV film)
2008 Speed Racer
2007 Bezaubernde Marie (TV film)
2006 Kouzelné léto (TV film)

TV seriály

2009 Beutolomäus und die vergessene Weihnacht (TV seriál)
2007 Leo - Ein fast perfekter Typ (TV seriál)
Fußball ist unser Leben (E07)
2006 Správná dvojka (TV seriál)
Gier (E33)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky