foto

Dagmar Kasper

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2008 Die Heilerin 2 (TV film)
Die Slupetzkis - Urlaub in Balkonien (TV film)
Die Slupetzkis - Urlaub wider Willen (TV film)
2006 Ohrfeige, Die (TV film)
2005 Lauras Wunschzettel (TV film)
2004 Die Heilerin (TV film)
Erbin mit Herz (TV film)
2001 Tom und die Biberbande (TV film)
1999 Liebe versetzt Berge (TV film)
1997 Komisař Rex, mladá léta (TV film)
1991 Sehnsüchte oder Es ist alles unheimlich leicht (TV film)

TV seriály

2016 Rock Story (TV seriál)
2005 Místo činu (TV seriál)
Spící kráska (S36E16)
2004 V údolí ticha (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Strážce pramene (S35E19)
1999 Komisař Rex (TV seriál)
Vraždící hračky (S05E11)
Závěť (S05E10)
Jedovatý plyn (S05E08)
další epizody (8)
1998 Komisař Rex (TV seriál)
Nebezpečný úkol (S04E13)
Poslední zápas (S04E12)
Šmírák (S04E11)
další epizody (6)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky