foto

Fred Mahr

  • nar. 20.5.1907
    Zürich, Zürich, Švýcarsko
  • zem. 12.5.1980 (72 let)
    Kleinmachnow, Brandenburg, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1980 Alma schafft alle (TV film)
1979 Noční hry
Polizeiruf 110 - Herbstzeit (TV film)
1978 Oh, diese Tante (TV film)
Polizeiruf 110 - Holzwege (TV film)
1977 Pension Schöller (TV film)
Polizeiruf 110 - Kollision (TV film)
Viechereien (TV film)
1976 Beethoven - všední dny jednoho života
Ein altes Modell (TV film)
Interview mit Theodor (TV film)
1975 Polizeiruf 110 - Die Rechnung geht nicht auf (TV film)
1974 Geheimprozess Grusinius und andere (TV film)
Polizeiruf 110 - Das Inserat (TV film)
Smrt profesora (TV film)
1973 Maria und der Paragraph (TV film)
Tváře v pološeru (TV film)
Zrzka (TV film)
1972 Das 109. Experiment (TV film)
Don Juan (TV film)
Kriminalfälle ohne Beispie - Der Fall Brühne-Fehrbach (TV film)
1971 Knut Speleman (TV film)
Osvobození III - Směr hlavního úderu
1970 Der Sohn des Cotopaxi (TV film)
Tanja (TV film)
1969 Die Spieler (TV film)
Krupp und Krause (TV film)
Projekt Aqua (TV film)
Seine Hoheit, Genosse Prinz
Ungewöhnlicher Ausflug (TV film)
1968 Alchimisten (TV film)
Der Staatsanwalt hat das Wort - Aus der Arbeit einer Schiedskommission (TV film)
Tage im Januar (TV film)
Tulpen und hohe Kiefern (TV film)
1967 Der verratene Rebell (TV film)
1966 Die Jagdgesellschaft (TV film)
1965 Chaussee zum großen Himmelswagen (TV film)
Mir san mir (TV film)
Mit denen nicht! (TV film)
Schlafwagen Paris-München (TV film)
1964 Doppelt oder nichts (TV film)
Frühere Verhältnisse (divadelní záznam)
1963 Daniel und der Weltmeister (TV film)
Der Talisman (divadelní záznam)
Der Zerrissene (divadelní záznam)
Die Sommerfrische (TV film)
1962 Freispruch mangels Beweises
Gift (TV film)
Umělcem s překážkami
1961 Der Arzt von Bothenow
Gastspiel im Dschungel (TV film)
Letzte Nachrichten (TV film)
1960 Gesellschaft der Gänseblümchen (TV film)
Lidé s křídly
1959 Premiéra se odkládá
Tote Seelen (TV film)
1956 Das Stacheltier - Alles im Eimer
Das Stacheltier - Das schwarze Wunder
Das tapfere Schneiderlein
1955 Ein gewöhnlicher Fall (TV film)
Ernst Thälmann - Vůdce své třídy
Lékař z Heilbronnu
1954 Die Beförderung (TV film)
1948 Grube Morgenrot

TV seriály

1980 Unser Mann ist König (TV seriál)
1979 Abschied vom Frieden (TV seriál)
1976 Das Mädchen Krümel (TV seriál)
1971 Die Verschworenen (TV seriál)
Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Zollfahndung (TV seriál)
1969 Drei von der K (TV seriál)
Rendezvous mit Unbekannt (TV seriál)
1967 Geheimcode B 13 (TV seriál)
Kriminalfälle ohne Beispiel (TV seriál)
1966 Der Mensch neben dir (TV seriál)
1965 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
1963 Die Spur führt in den 7. Himmel (TV seriál)
1962 Tempel des Satans (TV seriál)
1961 Vzpoura svědomí (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1967 Fahndung mit Musik (TV film)
Immer um den März herum (TV film)
Mit 70 hat man noch Träume (TV film)
1964 Der Stammgast (TV film)
Frühere Verhältnisse (divadelní záznam)
Hotel du Commerce (TV film)
Rose Bernd (TV film)
1963 Der Zerrissene (divadelní záznam)
Interview mit Pinselheinrich (TV film)
Komm mit mir nach Montevideo (TV film)
Marktplatz der Sensationen (TV film)
1962 Mein Freund Stefan Waske (TV film)
Wenn du denkst, der Mond geht unter (TV film)
1961 Kater Lampe (TV film)
1960 2 x Madeleine (TV film)
1959 Beton (TV film)
Brücke zwischen gestern und morgen (TV film)
1957 Marguerite: 3 (TV film)
Onkelchens Traum oder Eine seltsame Verlobung (TV film)
1956 Kawulke contra Meyer (TV film)

Scenáristická filmografie

Filmy

1977 Pension Schöller (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky